Se dette nyhedsbrev i en browser
Kurhotellet på Fanø Bad 1892
Mit Fanø - de uanede muligheders ø
Nyhedsbrev nr. 25 udsendt 21. marts 2013

Kære abonnent,
Hvert år udgiver Fanø Turistbureau en smuk trykt guide til Fanø og den kommende sæson. Den rummer naturligvis altid alle de klassiske ting, som enhver besøgende må se eller opleve. Men derudover har den også et særligt tema skrevet af en gæsteskribent. Af turistchef Poul Therkelsen blev jeg i december inviteret til at være årets gæst. Det sagde jeg med glæde ja tak til. Herved ville jeg få lejlighed til at sætte fokus på nogle udvalgte vandre- og cykelture, som jeg selv sætter stor pris, og som måske ikke er så besøgte.
Baltisk ensian
To vandreture
Jeg har udvalgt to planlagte ture til henholdsvis fuglekøjerne og tværs gennem Havside Bjerge. Desuden anviser jeg nogle lokaliteter, hvor du med lidt tålmodighed kan være heldig at finde nogle af Fanøs sjældne orkideer og andre smukke blomster. Herover ses den sjældne Baltisk ensian fundet på Halen.

På den tilhørende hjemmeside kan du downloade et kort lige til at printe ud til turen.

Peter Meyers Sand
En stor oplevelse er det med en naturvejleder at gå over vaderne ud på Peter Meyers Sand, så har du mulighed for det, vil jeg bestemt opfordre dig til at tage med på en sådan tur. Endelig antyder jeg nogle højdepunkter i Fanøs maritime historie, som absolut er besøg værd.

Den trykte katalog fås på Fanø Turistbureau, der nu har til huse på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7 i Nordby.

Guiden i katalogen og på hjemmesiden forefindes på både dansk, tysk og engelsk.

Kig ind på min guide for sommeren 2013: Mit Fanø - de uanede muligheders ø.

God tur og god sommer fra

Per Hofman Hansen 
Frameld dig dette nyhedsbrev