Se dette nyhedsbrev i en browser
Sønderho gamle Redningsstation
Nu med ny informationstavle
Nyhedsbrev nr. 61 fra Per Hofman Hansen udsendt Grundlovsdag den 5. juni 2020 

Kære abonnent,
 
Redningsstationen er en vigtig del af Fanøs maritime fortælling
Den fredede Sønderho gamle Redningsstation, der ejes af Fonden Gamle Sønderho, er et hit blandt Sønderhos mange gæster. Ligesom flere andre kulturhistoriske seværdigheder på Fanø er den en vigtig del af den maritime fortælling om Fanø og Sønderho. Derfor ligger det fonden meget på sinde, at informationerne om fondens bygninger og samlinger er inspirerende, informative og opdaterede.
 
Danske, tyske og engelske tekster
Her i foråret er informationstavlen foran redningsstationen netop blevet fornyet med nyskrevet tekst på både dansk, tysk og engelskHelen Dörte Mähler har oversat til tysk og Palle Uhd Jepsen til engelsk.
 
Gode håndværkere
Carlos Floréz, Casa Grafika, har stået for det lette og enkle grafiske layout og tømrermester Arne Wohlert har fremstillet den smukke og gedigne indramning i mahogni.
 
Tag en tur forbi,
besøg redningsstationen og bliv lidt klogere på dens historie og funktion. Kommer du ikke lige forbi med det første, kan du imidlertid læse informationstavlens tekst her.
 
Støt fondens arbejde
Du kan i øvrigt støtte Fonden Gamle Sønderhos vedligeholdelse af redningsstationen ved at betale for entreen i bøssen inden for porten. 
  
God fornøjelse!
Per Hofman Hansen
 
 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev